Minden, amit tudni szeretnél a Magyar Kaland-Sport Egyesületről

Szenvedélyeddé tesszük az ismeretlen meghódítását...

1%-kal tovább fejlődhetünk!

Támogasd adód 1%-ával a Magyar Kaland-Sport Egyesület munkáját az ifjúsági turizmus fejlesztését és a modern szabadidősportok térhódítását! Adószámunk: 18215261-1-11

Kérjük, támogasd adód 1%-ával a Magyar Kaland-Sport Egyesület munkáját!

Kép forrása: MAKASE

A Magyar Kaland-Sport Egyesület évek óta dolgozik azon, hogy olyan szabadidősport tevékenységeket biztosítson mindenki számára, mely változatos, kalandos, s kihívást jelent. Folyamatos ismeretterjesztéssel, oktató tréningekkel a jövő túravezetőit képezzük. Nagy hangsúlyt fektetünk az ifjúsági turizmus fejlesztésére, számukra minőségi természetjáró táborokat szervezünk. Sok fontos eredményt elértünk már, de még nagyon sok tennivalónk van.

Az Egyesületnek egyre többen vagyunk tagjai, és ami ennél is fontosabb, az egész országban nő azoknak a száma, akik segítenek a közös munkában. Számítunk rátok ebben az évben is!

Hogyan lehet az 1 százalékról rendelkezni?

Az 1%-ról rendelkező nyilatkozat az adóbevallási nyomtatvány részét képezi, így az a magánszemély, aki adóbevallást, adónyilatkozatot vagy egyszerűsített bevallást ad, a nyomtatvány megfelelő lapjának kitöltésével teheti ezt meg.

Szükséges adatok:

  • A kedvezményezett neve: Magyar Kaland-Sport Egyesület
  • A kedvezményezett adószáma: 18215261-1-11

Segítünk:

1. Nyomtasd ki a már általunk kitöltött nyilatkozatot. Megtalálod itt: WORD ( Ha az egyházas 1%-ról nem kívánsz rendelkezni, a második részt ne töltsd ki. A nyilatkozatokat ne válaszd szét akkor sem, ha csak az egyiket töltötted ki.)

2. Tedd kis borítékba, melyre feladóként NEVED, LAKCÍMED ÉS AZ ADÓSZÁMOD pontosan tüntesd fel.
3. A lezárt, és ragasztáson aláírt borítékot küldd el az illetékes NAV (=APEH) hivatalnak, vagy add át munkáltatódnak.
4. Önadózó, egyéni vállalkozó vagy ÁFA fizetésre kötelezett magánszemély a bevallási csomag “perforált” ívén tudja az adó 1% felajánlását megtenni.
 

A nyilatkozatok beadási határideje:

1. Ha egyéni vállalakozó vagy ÁFA bevallásra kötelezett magánszemély vagy, akkor  2020.február 25-ig adhatod le adóbevallásod, és vele együtt az adó 1%-áról szóló rendelkező nyilatkozatot.

2. Amennyiben magánszemélyként küldöd be adóbevallásod, ami egyben tartalmazza az adó 1%-áról rendelkező nyilatkozatot is, 2020.május 20-ig küldheted el az adóhivatalhoz.

3. Amennyiben elektronikusan kívánod beküldeni adóbevallásod, az ehhez szükséges keretprogram letölthető az NAV oldaláról. Adójának 1 %-áról ebben az esetben, az adóbevallás 5. oldalán rendelkezhet 2020.május 20-ig. Kérjük, írd be adószámunkat: 18215261-1-11
 
4. Amennyiben az adóbevallás leadásakor nem rendelkeztél az adó 1%-áról, később is lehetőséged van feladni a rendelkezést; egészen 2020.május 20-ig, a korábbi években megszokott borítékban vagy elektronikus formában.

Elérhetőségünk:

A Magyar Kaland-Sport Egyesületet a kaland.sport.hu (kukac) gmail.com e-mail címen, vagy a +36-20-944-9001-es telefonszámon érheted el.