Minden, amit tudni szeretnél a Magyar Kaland-Sport Egyesületről

Szenvedélyeddé tesszük az ismeretlen meghódítását...

A MAKASE Outdoor Képzési Központ legfőbb célja, hogy olyan tapasztalati alapú tréningeket, tanfolyamokat biztosítson a fiatalok és a felnőttek számára, mely hatékonyan fejleszti egyéni és közösségi kompetenciájukat.

Komplex rendszerrel és egy rendkívül hatékony képzési tervvel megteremtettük a sporttal, túrázással és túravezetéssel összefüggő szakismereteik gyarapításának egyedi lehetőségét. Szakmai tapasztalatunkkal és modern eszközeink segítségével elősegítjük a szabadidősport fejlesztését, az aktív életmód népszerűsítését, valamint folyamatos sportolási lehetőségeket biztosítunk. Sportszakembereket és túravezetőket képzünk.

Egyesületünk 2010-ben alakult. Nonprofit szerveződés keretében, jellemzően a tagjaink és oktatóink személyes közreműködésére alapozott sporttal, szabadidősporttal összefüggő tevékenységeket végzünk, minőségi sportszakmai programokat rendezünk. Munkánkat személyes referenciáink és szakmai hitelességünk igazolja.

 

Felnőttképzési tevékenységünk alapjai

Felnőttképzési tevékenységünket elsősorban a résztvevők személyes közreműködésére alapozott, gyakorlatorientált, szemináriumi illetve tréningmódszerekkel valósítjuk meg, tartalmi szempontból - a modern felnőttképzési módszertan eszközeit felhasználva -, a sport, sport-menedzsment, sport-technika illetve a készségfejlesztésre alapozott kompetenciafejlesztés területein. Olyan képzéseket kívánunk megvalósítani, amelyek a szakmaiságra alapoznak és szakembereket szolgáltatnak. Mindhárom szakmai területen rendelkezünk speciális tartalmi megközelítéssel, a következők szerint:

  • Kompetencia alapú oktatás
  • Tevékenység központúság
  • Differenciálás
  • Képességfejlesztés

 

A három szakmai területen egyedi képzési programok kidolgozását és megvalósítását is vállaljuk, figyelembe véve a hatályos rendelkezéseket.

MAKASE OTC:   Képzések - Táborok - Csapatépítés