Minden, amit tudni szeretnél a Magyar Kaland-Sport Egyesületről

Szenvedélyeddé tesszük az ismeretlen meghódítását...

 

  1. Kiválasztottad az túrát, tanfolyamot, rendezvényt az Eseménynaptárból?

  2. Töltsd le, és olvasd el az alábbi Jelentkezési Feltételek-et:

       >> Dokumentum:  Jelentkezési Feltételek letöltése   -   2017-01-01

  3. Amennyiben elfogadod a feltételeket, és tisztában vagy a benne foglaltakkal, töltsd ki az alábbi elektronikus Jeletkezési lap-ot.

  4. Amint megérkezik hozzánk a Jelentkezési lap, regisztráljuk és felvesszük Veled a kapcsolatot.

 


Ha bármi kérdésed lenne, a következő telefonszámon érhetsz el bennünket: +36-30-957-6556


 

 

Jelentkezés vendégként, Pártoló tagként

Okmányok

Repülőgépes utazás, repjegy vásárlás - Amennyiben az általad választott eseményre repülőgéppel történik az utazás, a legjobb árat úgy kaphatod, ha magadnak foglalod a repjegyed. Azonban, ha nincs tapasztalatod a foglalásban, esetleg nincs lehetőséged az internetes vásásrlásra, bátran kérd kollégáink segítségét.

Repülőgépes utazás esetén kérném a SZERVEZŐ árájánlatát:

* Az Alapszabályzatot, Szervezeti és Működési Szabályzatot, a MAKASE Adatkezelési Szabályzatát megismertem, és a jelentkezési lap elküldésével, az abban foglaltakat magamra nézve elfogadom!

Az Adatkezelési Szabályzat elfogadásával biztosít minket arról, hogy elolvasta és megértette az adatkezelési gyakorlatunkat és azt, hogy miként gyűjthetjük és használhatjuk az Ön adatait.

* A Jelentkezési lap elküldésével elfogadom az alábbi kiegészítő balesetbiztosításokkal kalpcsolatos előírásokat, intézkedéseket!

Magashegyi túra, via ferrata, hegymászás, kanyoning és tengeri kajak túra esetén a résztvevőknek rendelkezniük kell, (legalább az utazás időtartamára) érvényes extrém sportokra kiterjesztett balesetbiztosítással. A következő tájékoztató oldal segít a szükséges biztosítás kiválasztásában valamint megkötésében: http://www.kaland.sport.hu/hu/extrem-sport-biztositas

Túravezetőink az esemény kezdetekor a helyszínen elenőrizhetik a kiegészítő extrém sport biztosítások érvényességét, s amennyiben úgy ítélik meg, hogy a jelentkező nem tudja minden kétséget kizáróan bizonyítani ennek meglétét, jogukban áll a túra megkezdése előtt kizárni!

Rendelkezem a fent részletezett tevékenységekhez kötelezően előírt, s a túra időtartamára érvényes kiterjesztett balesetbiztosítással
Amennyiben a saját jelentkezéseden kívűl plusz személyt regisztrálnál az eseményre, itt megteheted. Jelöld be a kívánt sort, valamint az alábbi megjegyzés mezőben tüntesd fel a jelenkező(k) nevét.

* Kijelentem, hogy a Jelentkezési Feltételek részleteit megismertem. A részvétel és a fizetés feltételeit a Jelentkezési lap elküldésével elfogadom.

* Arra kérünk, hogy ha a jelentkezés után megváltozott a címed, új a telefonszámod, esetleg lecserélted az útleveled, mindenképp jelezd ezt egyesületünknek! A MaKaSE ugyanis nem vállalja a felelősséget a hibás adat okozta kárért azokban az esetekben, ha valakinek emiatt nem érvényes a biztosítása, egyéb úti okmánya vagy belépési engedélye, stb. mert a jelentkezés során valótlan adatokat közölt.

captcha

FONTOS! Amennyiben jelentkezésedre 4 napon belül nem érkezne érdemi válasz a további teendőkkel kalcsolatban, légy szíves lépj kapcsolatba velünk a +36-30-957-6556 -os telefonszámon!

Üdvözlettel:
MAKASE Team