Minden, amit tudni szeretnél a Magyar Kaland-Sport Egyesületről

Szenvedélyeddé tesszük az ismeretlen meghódítását...

REGISZTRÁCIÓ

Amennyiben az Egyesületünk felkeltette az érdeklődésedet, szeretnél taggá válni, vagy egyszerűen csak segíteni a munkánkat, akkor kövesd a következő regisztrációs útmutatót.

 

Hogyan léphetek be? Az Egyesületbe való regisztráció igen egyszerű, csupán egy jelentkezési lapot kell kitöltened és befizetned a tagdíjat. A MAKASE >> általános működéséről, tagsági kategóriákról itt, illetve a >> tagdíjakról és tagsági formákról részletes információt itt  találhatsz.

A tagdíj befizethető átutalással, rózsaszínű postai csekken vagy személyesen irodánkban.

 

Ki lehet tag? Egyesületi tag bárki lehet, aki a belépési nyilatkozat aláírásával elfogadja az alapszabályban foglaltakat, és vállalja a tagsági díj megfizetését.

A tagság révén korlátlanul hozzáférhetsz az egyesület minden szolgáltatásához. Te döntöd el, mikor keresel fel minket, milyen tevékenységeket választasz, illetve mennyi időt töltesz nálunk. Ha további információkat szeretnél kapni az egyesületről bátran lépj velünk kapcsolatba, s mi boldogan válaszolunk valamennyi kérdésedre.

 

Neked ajánljuk a tagságot, ha
  • egy félévben/évben több túrán, eseményen is részt vennél.
  • folyamatos tagsági kedvezményt szeretnél elérni
  • önálló túráidhoz szeretnél kedvezményesen felszerelést bérelni.

 

FONTOS! Mielőtt tagnak jelentkeznél
  • kérdezz rá nálunk, hogy az általad kiválasztott eseményre / eseményekre van-e még szabad hely?
  • ellenőrizd le a választott esemény /események leírásában a költségeket (PRÉMIUM és / vagy létszámkorlátos túrák esetén, a teljes tagoknak is előfordulhatnak további díjak).

 

A jelenzkezés menete:

 

 


Amennyiben bármi kérdésed lenne, az említett e-mail címen, vagy a következő telefonszámon érhetsz el bennünket:  +36-30-957-6556


 

Kérem igazolásomat a Magyar Kaland-Sport Egyesület-be (rövidítve: MAKASE).

Az Alapszabályzatot, Szervezeti és Működési Szabályzatot, a MAKASE Adatkezelési Szabályzatát megismertem, az abban foglaltakat magamra nézve elfogadom.

Az tagsági díjat és a tagdíjfizetés módját ismerem és elfogadom.

 Alulírott kijelentem, hogy az általam közölt adatok a valóságnak megfelelnek, és tudomásul veszem, hogy a valótlan adatközlés az igazolási kérelem megsemmisítését és sportfegyelmi eljárást von maga után.

Az Adatkezelési Szabályzat elfogadásával biztosít minket arról, hogy elolvasta és megértette az adatkezelési gyakorlatunkat és azt, hogy miként gyűjthetjük és használhatjuk az Ön adatait.
captcha

FONTOS! Amennyiben jelentkezésedre 4 napon belül nem érkezne érdemi válasz a további teendőkkel kalcsolatban, légy szíves lépj kapcsolatba velünk a +36-30-957-6556 -os telefonszámon!

Üdvözlettel: 
MAKASE Team