Kalandtábor, osztálykirándulás

Élményorientált programok iskolásoknak

Kalandtábor, hátizsákos kirándulások iskoláknak, fiataloknak - MAKASE

Kalandtábor, hátizsákos kirándulások iskoláknak, fiataloknak - MAKASE

A Magyar Kaland-Sport Egyesület folyamatosan keresi a módját, hogy minél szélesebb körben népszerűsítse és elterjessze az outdoor sportokat. Ahhoz, hogy az ifjúság számára növeljük az aktív kikapcsolódások vonzerejét, élményorientált, kalandos programokat szervezünk. Kiemelt figyelmet kap rendezvényeinken az ismeretterjesztés, és az egészséges életmódra való nevelés.
Az aktív turizmus a legmegfelelőbb eszköz, a fiatalok legmagasabb szintű testi és lelki egészségének eléréséhez. A rendelkezésünkre álló lehetőségek és felszerelések segítségével biztosítjuk számukra az új hatásokat, az új ismereteket, valamint megadjuk nekik a legmotiválóbb dolgot, a felfedezés élményét. Nagyon fontos, hogy megéljék, átéljék az utazás történéseit, azoknak aktív részesei legyenek.
A MAKASE Outdoor Tréning Központ rendkívül gazdag és változatos, táborok, tanfolyamok, kirándulások, természetjárás és számos más hasznos rendezvény segíti céljaink elérését.

Regisztráld csoportodat a MAKASE Outdoor Tréning Központ bemutató előadásaira, illetve kérj személyre szabott ajánlatot egy felejthetetlen időtöltésre a "vadonban". Oktató foglalkozásainkat (workshop-ok) az igényeknek és a technika fejlődésének szem előtt tartásával folyamatosan fejlesztjük, így a legaktuálisabb, valamint a fiatalok számára érdekes, figyelemfelkeltő információk kerülnek átadásra.
A Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen, vagy a +36-30-957-6556-es telefonszámon vagyunk elérhetőek, bármilyen kérdésben szívesen állunk rendelkezésre.

Képek forrása: MAKASE, travelance.ca, rethinkrural.raydientplaces.com, cornerstoneliving.com.au

 

MAKASE OTC Workshop ajánlat:

  • térkép és iránytű / GPS használat, tájékozódási ismeretek
  • az adott hely természeti és kulturális története, bemutatása
  • túravezetési alapismeretek
  • elsősegélynyújtás a "vadonban"
  • túra / hegymászó / magashegyi / vízimentő ismeretek
  • környezetvédelem, vizek tisztaságának megóvása
  • többnapos kalandtúrázással, utazással kapcsolatos tudnivalók
  • ... és még sok más!