Felszerelés bérlés

MAKASE

Egyesületünk Kiváló minőségű tengeri kajakjait bérbe adja Tatai telephelyén. Kínálatunkban találhatók kiegészítő felszerelések, igény szerint. Nagyobb létszámú csoportot is ki tudunk szolgálni, jelenleg 1 és 2 + 1(gyerek) személyes kajakok állnak rendelkezésre.

Képek forrása: MAKASE, panoramio.com, nadasdiszabo.blogspot.hu

A legmodernebb technika - Sit-On-Top tengeri kajakok

Tengeri kajakjainkat képzetlen vízitúrázók is könnyen kezelhetik. Elsüllyeszthetetlen mivolta, hamar a sport művelőinek kedvencévé válhat. Komfortosabb felépítése és jó ergonómiai tulajdonságai a folyókon, tavakon, tengereken és az óceánokon is bizonyították a sit-on-top kajakok létjogosultságát. Nem okozhat gondot kezelni, irányítani a kajakok ezen fajtáját. Biztonság és bizalom kíséri útját. A szabadidős kajak legfőbb célja a pihenés és a kaland. Kirándulás tengeren vagy folyón, a sit-on-top kajak a legjobb kompromisszum  a kényelem, a szenvedély és az észérvek között! 

Telephelyünk a tatai Öreg-tótól pár percre található. Itt hosszú nyitva tartással, javasolt túraútvonalakkal állunk a kölcsönözni vágyók, érkezők rendelkezésére. Ugyaninnen indulnak szervezett túráink Tata, Szigetköz, Dunakanyar környékére, melyekről a weboldalunkon itt informálódhatsz. Egyesületünk segítséget nyújt az aktív kikapcsolódásra vágyóknak. Hasznos információkkal tudunk szolgálni a környék turisztikai nevezetességeiről, szálláshelyekről, eseményekről, különleges lehetőségekről. Igény esetén biztosítjuk szervezett túra vezetését képzett túra vezetőkkel. Csapatépítő tréningekre, osztálykirándulásokra, rendezvényekre is biztosítjuk az említett szolgáltatásokat.

 

A Magyar Kaland-Sport Egyesület meglévő felszerelését túrázóknak bérbe adja :

Tengeri kajak, vízitúra

 

Nem Tagok

MAKASE Tagoknak

Kaució

2 vagy 1 személyes sit-on-top tengeri kajak,  evező(k), ülés(ek)
 

8.000 Ft/nap

(3.000 Ft/1 óra)

3.000 Ft/nap

(1.000 Ft/1 óra)

40.000 Ft
Rögzítő heveder csomagtartóra
  500 Ft/2 db/nap

ingyenes

2.000 Ft
Sátor (Quechua 3 személyes)
  1.500 Ft/nap ingyenes 5.000 Ft
Neoprén ruha
  1.500 Ft/nap 500 Ft/nap 15.000 Ft
Vízhatlan hordó, zsák
  500 Ft/db/nap ingyenes nincs

 

Csoportos bérlés, céges rendezvények, csapatépítő programok esetén kérje egyedi ajánlatunkat a következő elérhetőségeken!

 


A felszerelésbérlés menete:

Ha már tudod a túrád időpontját, illetve a létszámot, minél előbb lépj velünk kapcsolatba a következő elérhetőségeken és rendeld meg a szükséges felszereléseket:

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

telefon: +36-30-957-6556


A felszerelésbérlés feltételei:

 • Felszerelést csak 18. életévét betöltött személy bérelhet.
 • Személyazonosságát a bérléskor igazolnia kell a Bérlőnek.
 • A fizetés a felszerelés átvételekor, személyesen, készpénzben történik. A bérelt dolgokért a teljes időtartamra vonatkozó bérlési díjat előre kell befizetni.
 • Bérléskor az Egyesület megfelelő mértékű kauciót kér a bérléstől függően.
 • A bérelt felszereléseket a Bérlő köteles a közösen megegyezett napon visszahozni a bérléskor kiadott állapotban. Amennyiben a bérelt felszerelés, eszköz megsérült, via ferrata kantár beszakadt vagy eltűnt, a Bérlő köteles a felszerelés árát megtéríteni.
 • A Bérlő és az Egyesület a Bérleti szerződés aláírásával igazolja a bérlést.
 • A Bérlő vállalja, hogy a bérelt felszereléseket rendeltetésszerűen használja, valamint bizonyítja, hogy tapasztalata van az ilyen jellegű felszerelések használatában.
 • A bérelt felszereléseket, eszközöket a bérlők saját felelősségükre használják. A használat során történt balesetekért, személyi sérülésekért a Magyar Kaland-Sport Egyesület semmilyen felelősséget nem vállal.
 • Ha a bérlő a bérelt felszereléseket, eszközöket nem hozza vissza az előre megbeszélt időpontban, de késedelmét és annak várható tartamát (telefonon) jelzi, úgy minden megkezdett napra a bérleti szerződésben szereplő napidíjat utólag köteles megfizetni.
 • Ha a bérlő a bérelt felszereléseket, eszközöket nem szolgáltatja vissza, kártérítést köteles fizetni a Magyar Kaland-Sport Egyesületnek, melynek összege a bérelt felszerelések, eszközök aktuális bolti ára.
 • A bérléssel a Bérlő elfogadja a felszerelésbérlés feltételeit!

 

Kiegészítő feltételek a tengeri kajakok bérlésével kapcsolatban:

 • A kajakokat és felszerelését a bérlőnek a jogszabályban meghatározott előírásoknak megfelelően, üzemképesen tisztán, rendben, a Magyar Kaland-Sport Egyesület képviselője tartozik átadni. Esetleges sérüléseket, hiányokat a bérleti szerződésben átadáskor fel kell tüntetni, a későbbi viták elkerülése érdekében.
 • A bérlet idején a kajakokkal történő közlekedés során, a bérlő köteles, a használt vízterületen érvényes mindenkori hajózási szabályzat és egyéb rendelkezések előírásait betartani. Ezek megszegéséből eredő következményeket (bírság, eljárás) a bérlő köteles viselni.

 

A tagi kedvezményekről többet megtudhatsz itt.

Miért érdemes tagnak lenned?

Tagdíjaddal támogatva szervezetünket, lehetővé teszed a szabadidősport és a kaland-sport feltételeinek javítását. Számos olyan eseményen vehetsz részt, melyhez egyesületünk biztosítja számodra a szakmai vezetést, illetve a legkorszerűbb felszerelések használatát.
Egy céltudatos csapat tagja lehetsz, részese a közös munkánknak, és megmozdulásainknak, ahol független szervezetként biztosítjuk a legújabb szabadidősport tevékenységek fejlesztését, terjesztését.

A tagjainknak járó szolgáltatásokról bővebben itt olvashatsz >>>
2020-es Eseménynaptár >>>