Felszerelés bérlés

MAKASE

MOBIL MÁSZÓFAL, VERSENY MÁSZÓFAL, REKREÁCIÓS MÁSZÓFAL BÉRLÉS RENDEZVÉNYEKRE, FESZTIVÁLOKRA, CÉGES ESEMÉNYEKRE, CSAPATÉPÍTŐ TRÉNINGEKRE

Egyesületünk biztosítja egyedi tervezésű, szinte bármilyen formára alakítható mobil mászófal építését és üzemeltetését bel-, és kültéri rendezvényekre, fesztiválokra, céges programokra, sportnapokra, iskolai eseményekre. A összes elem felhasználásával Magyarország egyik legnagyobb rekreációs építménye állítható össze. A mászófalon egyszerre 10-12 kalandor is próbára teheti ügyességét.  

Kialakításának köszönhetően az építmény önmagában stabil szerkezet, így fúrást, kikötést nem igényel. Külső része ponyvával burkolható, amely outdoor használat esetén, esős időjárás mellett is biztosítja a kívánt programot. 

Képek forrása: MAKASE, dominionriverrock.com

A megrendelő igényétől függően, bel és kültéri helyszínen is telepíthető. Az építmény magassága 3m és 9 m között változtatható. Teljesen felszerelt állapotában 8*8*9 m-es területet foglal, mely tartalmaz 2 db 1,5*9 m-es függőleges mászóutat, illetve 5*8 m-es felületen elhelyezkedő boulder mászórészt - ez utóbbi fal alatt boulder szőnyeg helyezkedik el, így biztosítás nélkül egyszerre többen is mászhatnak rajta, oldalanként más-más nehézségű útvonalakon.  

Hatalmas külső felülete kiválóan alkalmazható szembetűnő, figyelemfelkeltő reklámfelületként. 

Slackline, valamint kötélpálya kialakítására is van lehetőség, illetve a szerkezet rekeszmászó verseny rendezését is biztosíthatja.

 

A MÁSZÓFAL paraméterei:

  • 2 torony + 1 boulder mászható felület. A mászófelület összesen: 27 m2 + 50 m2
  • A teljes mászófal helyigénye 8*10 m2 alapterület, a boulder rész alatt biztonsági szivacs szőnyeget helyezkedik el.
  • Maximum építhető falmagasság: 9 m
  • A front oldali mászófalak kötélbiztosítással, a boulder rész biztonsági szivacs szőnyeg használatával mászható.
  • A torony két oldala reklámfelület. A reklámfelület: 3*20 m2

 

A fal bérleti költsége tartalmazza:

  • A mászófal telepítését, bontását (a telepítés 1 napot vesz igénybe, a bontás 6 órát)
  • A program eredményes és sikeres lebonyolításához kapcsolódó technikai eszközöket - kötelek, beülők, karabinerek
  • A mászófalon reklámfelületet, igény szerint,
  • 4 fő szakmai felügyelet és animátor jelenlétét a program teljes ideje alatt.

 

Árainkról érdeklődjön Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., vagy a +36 30 / 957-65-56 - os telefonszámon!

 

A mászófal bérlés menete:

Ha már tudod a rendezvényed időpontját, minél előbb lépj velünk kapcsolatba a következő elérhetőségeken és rendeld meg a szükséges felszereléseket. Egyedi igény esetén kérd személyre szóló ajánlatunkat.